Wat doen wij?
Wat nog meer?
Voor wie?
Wie zijn wij?
Onze partners
Onze klanten
Belangrijke links
Tips
FAQ
  
Hét aanspreekpunt op het gebied van verslavingspreventie en verslavingszorg op Curaçao.

Van Michel Drenthe. Hij is  gespecialiseerd in het (doen) produceren van film-, radio-, televisie- en theaterproducties, van concerten, gala-shows en andere evenementen.
 
Van Maya Mathias. Zij is trainer, schrijver en consultant.

Van Martin van den Blink en Jan Willem de Serriere. De dienstverlening richt zich op human resources management, werving en selectie van topkader en organisatie (her)inrichting.
 
 
 
Van Ace Suares. Hij legt zich toe op het bevorderen en zo mogelijk in stand houden van software, onder meer open source software en free software.

Impexo N.V. (Radio Shack)
Handel te Salinja voor onderdelen, accessoires, onderhouds- en reparatiemiddelen voor zwaar rijdend materieel, auto's, motorfietsen, fietsen en voer-/vaartuigen in het algemeen.
 

Richt zicht op het voorkomen van kindermishandeling en runt de kindertelefoon.
 

Van Tjarda Fuijkschot. Klein maar professioneel makelaarskantoor waar u zich direct thuis voelt.
 
 
Sublime Diving N.V.
Van Ellis A.T. Litecia. Duikschool met de bijbehorende activiteiten: handel in duik- en snorkelmateriaal, organisatie van duik- en snorkeltours, het geven van cursussen en trainingen, etc.
 

Van Hellen Noort-Concession. Zij is een professionele marketeer en geeft advies op maat voor bedrijven die steun zoeken bij bedrijfsanalyse, portfolio anayse, communicatiestrategie en marketing planning.

Hair.comb
Van Supharmy Piepenbrink-Sadji. Een professionele en gezellige dameskapsalon gevestigd op het Zuikertuintje plein. Gespecialiseerd in Europees haar.
 

Sorefan Trading N.V.
Groothandel in import en distributie van levensmiddelen, schoonmaakartikelen, toiletartikelen en huishoudelijke artikelen voor verkoop in supermarkt en/of restaurant.
 

 

 

Business in Control  •  Kaya Aura E. Winkel 48  •  Curacao  •  tel. (5999) 540 3009  • felica@businessincontrol.info
Developed with QwikZite (version 1.12)